Coalitia pentru Familie – Corespondenta adresata Presedintelui Sindicatului

Stimate domnule Presedinte,

Romania se apropie cu pasi repezi de Referendumul national din 6-7 octombrie 2018 pentru modificarea articolului 48 (1) din Constitutie, in care se intentioneaza inlocuirea termenului de “soti” din definitia CASATORIEI, cu exprimarea explicita si clara “un barbat si o femeie”.

Acest demers legitimat de semnaturile a 3.000.000 de cetateni romani are o miza foarte importanta: realizarea protectiei constitutionale a definitiei casatoriei. Implicatiile negative ale ideologiei de gen asupra drepturilor copiilor si drepturilor parentale privitoare la educatia acestora prind contur tot mai specific atat din punct de vedere juridic, cat si in sistemul de invatamant, ajungand chiar si in manualele scolare ale copiilor de clasa a III-a.

In prezent, am initiat o serie de colaborari de succes cu asociatii profesionale si organizatii sindicale in vederea sustinerii demersului legal de informare a cetatenilor Romaniei cu privire la implicatiile majore ale acestei initiative in drepturile si educatia copiiilor nostri.

Avand in vedere importanta organizatiei sindicale pe care o conduceti, va adresam pe acesta cale rugamintea de a va alatura sustinerii acestui demers, ajutand la promovarea mesajelor publice ale Coalitiei pentru Familie.

Cu multa consideratie.

Coalitia pentru Familie
Str. Matei Basarab, nr. 46,
sector 3, Bucuresti
Tel. (+40) 727.57.8080
CoalitiapentruFamilie.ro