Legitimatia Digitala de membru al sindicatului – Beneficii membri Cartel Alfa – REDUCERI la diferiti parteneri economici

Stimati colegi,

Legitimatia digitala este o aplicatie prin care membrii de sindicat au acces la diverse beneficii, reduceri si oferte dedicate lor, in baza calitatii de membru al familiei sindicale din cadrul CNS “Cartel ALFA”. Codul QR generat in urma inscrierii membrului de sindicat este practic legitimatia care atesta calitatea acestuia de membru al confederatiei “Cartel ALFA” si al federatiei la care este afiliat sindicatul nostru (FNSA – Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie). Legitimatia poate fi salvata in telefonul membrului de sindicat sau se poate printa si se poate adauga la documentele personale din portofel.

Prin intermediul legitimatiei membrul de sindicat poate accesa diverse beneficii, precum reduceri de tarife la servicii hoteliere, de telefonie, de sanatate, asigurari, diverse bunuri cu preturi reduse. Lista beneficiilor este permanent extinsa si o primiti actualizata pe adresa de email pe care ati inregistrat-o in sistem si/sau pe WhatsApp. Sistemul de reduceri pe baza legitimatiilor este la inceput de drum si, incet-incet, se va dezvolta.

Va INCURAJAM sa va creati legitimatia digitala!
Cu cat sunt mai multe legitimatii eliberate, cu atat vom putea negocia mai bine in interesul membrilor FNSA si Cartel Alfa.
Numarul acestor legitimatii va influenta, de asemenea, procentul de reducere acordat de catre diferiti agenti economici.

Pe scurt, crearea legitimatiei digitale este o procedura foarte usoara si rapida.
Se acceseaza formularul online de inscriere si se introduc datele necesare.

Anexat aveti:

  • manualul (ghidul) cu procedura in detaliu, prin care membrii de sindicat se inscriu;
  • acord reducere beneficii membri cartel Alfa;
  • lista magazinelor SELGROS.

Pentru a beneficia de reduceri totale de 5% la SELGROS pentru posesorul de legitimatie digitala, membrul de sindicat se prezinta la unul din magazinele SELGROS cu legitimatia digitala QR (tiparita sau descarcata pe telefon), C.I. personala si, daca detine deja una, legitimatia sa SELGROS. I se va emite (sau modifica, dupa caz) pe loc legitimatia SELGROS care are prevazuta reducerea de 5%.

pdf Legitimatia digitala – Ghid de utilizare si completare
pdf Beneficii membri cartel Alfa – Acord reducere – 20 iun 2024
pdf Lista magazinelor SELGROS