Adunarea Generala si Consiliul Sindical 25 oct 2013 ora 14:00

     Va invitam sa participati cu numarul de delegati stabiliti conform prevederilor statutare la ADUNAREA GENERALA si la CONSILIUL SINDICAL, care vor avea loc la Primaria Municipiului Timisoara, Bd. C.D. Loga nr.1, in sala de sedinte a Consiliului Local al Municipiului Timisoara, vineri 25 octombrie 2013, ora 14.00 .

     Adunarea Generala este organul suprem de conducere al sindicatului, fiecare grupa sindicala (asa cum este definita prin art.23 din statutul sindicatului) avand dreptul sa fie reprezentata de cel putin 1 delegat la Adunarea Generala (norma generala de reprezentare este de 1 delegat la 50 de membri cotizanti).

     Consiliul Sindical se compune din cei 7 membri ai Comitetului Sindical si cate 1 responsabil sindical de la grupele sindicale din institutiile publice, directiile ori serviciile publice cu personalitate juridica.

     Va transmitem alaturat:
– lista CANDIDATI alegeri 25.10.2013;
– CONVOCATOR Adunare Generala si Consiliu Sindical;
– IMPUTERNICIRE pentru sedinta Adunare Generala si Consiliu Sindical, in caz de neparticipare a delegatilor/responsabililor sindicali, in vederea asigurarii cvorumului necesar desfasurarii celor 2 sedinte (imputernicirea se va transmite la sindicat pe fax sau mail pana cel tarziu miercuri, 23.10.2013, ora 16.00);
– REGULAMENT alegeri Sindicat.

     Totodata, va rugam sa ne transmiteti, de urgenta (cei care nu au transmis):
– numele si prenumele delegatilor / responsabililor sindicali care PARTICIPA la Adunarea Generala si la Consiliu Sindical din 25.10.2013, asa cum prevede art.6 din REGULAMENTUL cu privire la alegeri;
– lista actualizata cu membri de sindicat;
– procesele-verbale ale sedintelor de alegeri a responsabililor sindicali cat si celelalte inscrisuriprevazute la lit.E) din REGULAMENTUL cu privire la alegeri.

     Va multumim.

doc Candidati alegeri sindicat 25 oct 2013
doc Imputernicire AG si CS 25 oct 2013