IMPUTERNICIRE pentru ADUNAREA GENERALA si CONSILIUL SINDICAL din 27.10.2017

STIMATI COLEGI !!!

Va invitam sa participati cu numarul de delegati stabiliti conform prevederilor statutare la ADUNAREA GENERALA si la CONSILIUL SINDICAL, care vor avea loc la Primaria Municipiului Timisoara, Bd. C.D. Loga nr.1, in sala de sedinte a Consiliului Local al Municipiului Timisoara, vineri 27 octombrie 2017, ora 14:00.

Adunarea Generala este organul suprem de conducere al sindicatului, fiecare grupa sindicala (asa cum este definita prin art.23 din statutul sindicatului) avand dreptul sa fie reprezentata de cel putin 1 delegat la Adunarea Generala (norma generala de reprezentare este de 1 delegat la 50 de membri cotizanti).

Consiliul Sindical se compune din cei 5 membri ai Comitetului Sindical si cate 1 responsabil sindical de la grupele sindicale din institutiile publice, directiile ori serviciile publice cu personalitate juridica.

Va rugam sa ne transmiteti, in cel mai scurt timp posibil (cei care nu au transmis):

  • procesele-verbale ale sedintelor de alegeri a responsabililor sindicali cat si celelalte inscrisuri prevazute la lit.E) din REGULAMENTUL cu privire la alegeri;
  • lista actualizata cu membri de sindicat la data de 01.10.2017;
  • statul de plata pe luna septembrie 2017;
  • numele si prenumele delegatilor / responsabililor sindicali care PARTICIPA la Adunarea Generala si la Consiliul Sindical din data de 27.10.2017, asa cum prevede art.6 din REGULAMENTUL cu privire la alegeri.

Va transmitem alaturat un model de IMPUTERNICIRE pentru sedinta ADUNARE GENERALA si CONSILIU SINDICAL, in caz de neparticipare a delegatilor / responsabililor sindicali, in vederea asigurarii cvorumului necesar desfasurarii celor 2 sedinte (imputernicirea se va transmite la sindicat pe fax sau mail pana cel tarziu vineri, 20.10.2017, ora 14:00).

Va multumim.
PRESEDINTE,
Jurist NEGREI TIBERIU

doc Imputernicire A.G. si C.S. 27.10.2017